Åkeri och transportföretag i Göteborg

Åkerier i Göteborg

Annons:

I staden Göteborg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Göteborg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Göteborg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Göteborg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Göteborg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Göteborg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Göteborg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Göteborg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

B Andersson & Co Åkeri AB
Fiskhamnsg. 2
414 58 GÖTEBORG


Lundby Åkeriet, AB
Åskvädersg. 5
418 34 GÖTEBORG


Nils Nilsson Åkeri AB
Lärjeåg. 9
415 25 Göteborg


KC Åkeri AB
Stenkolsg. 9
417 07 Göteborg


Palmberg Johnny AB
Seglareg. 4
414 57 Göteborg


Hellbergs Åkeri Göteborg AB
Kårebog. 10
418 78 GÖTEBORG

Annons:

Information om staden Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Göteborg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Göteborg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Göteborg.

Här hittar du mer information om staden Göteborg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Göteborg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.