Åkeri och transportföretag i Fristad

Åkerier i Fristad

Annons:

I staden Fristad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fristad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Fristad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fristad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fristad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fristad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fristad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fristad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ken Hederdahls Åkeri AB
Gingri Häggliden
513 95 Fristad


Mikael Carlsson i Fristad AB
Hedagärdsv. 2
513 32 FRISTAD


Fristad Transsporttjänst AB
Askv.
515 61 FRISTAD


J.Andersson Åkeri I Fristad AB
Råstorp Bäckäng
513 91 Fristad


Hindareds Måleri & Entreprenad
Hindared 10
513 93 Fristad


Nicklas Månsson Transport AB
Stora v. 31
513 33 Fristad


Mk:S Bud
Backv. 14
513 32 FRISTAD


Kents Transport i Fristad AB
Parkv. 13 I
513 33 Fristad


Mk:s Bud AB
Backv. 14
513 32 FRISTAD


Fraktpoolen I Borås, AB
Gingri Holjersdal
513 95 Fristad


Tommy Ottosson Transport AB
Stora v. 31
513 33 Fristad


Stures Åkeri AB
Expressv. 6
513 32 FRISTAD


Carlssons Kassettransporter I Fristad AB
Hedagärdsv. 2
513 32 FRISTAD

Annons:

Information om staden Fristad

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fristad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fristad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fristad.

Här hittar du mer information om staden Fristad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fristad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.