Åkeri och transportföretag i Floda

Åkerier i Floda

Annons:

I staden Floda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Floda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Floda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Floda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Floda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Floda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Floda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Floda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mufix AB
Arne Kristenson Transport
Ekv. 2 E
448 33 Floda


John Erlandssons Åkeri AB
Timotejv. 6
448 36 FLODA


Sakseter International AB
Lindskogsv. 11
448 33 Floda


Danab Thermotransport AB
Skallsjö Stommens väg
448 32 FLODA


Mq Entreprenad AB
Pålstorpsv. 42
448 35 Floda


Piros 1 AB
Lindskogsv. 11
448 33 Floda


Uddareds Express Service AB
Enbärsv. 63
448 37 Floda


Edvardsson, Ingemar
Skallsjö Prästv. 2
448 31 Floda


Intercamp
Åkerbärsv. 4
448 37 Floda


Berghäll Transport AB
S. Nääsgränsv. 10
448 34 FLODA


Magnusson Åkeri AB, Ulf
Nolås-lenas v. 7
448 31 Floda

Annons:

Information om staden Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Floda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Floda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Floda.

Här hittar du mer information om staden Floda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Floda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.