Åkeri och transportföretag i Fjällbacka

Åkerier i Fjällbacka

Annons:

I staden Fjällbacka finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fjällbacka som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Fjällbacka.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fjällbacka som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fjällbacka flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fjällbacka, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fjällbacka

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fjällbacka vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Berntsson Transport AB, Peter
Åbrott Alhagen 1
457 41 Fjällbacka


Krister Edmans Skogstransporter AB
S. Hede 2
457 43 Fjällbacka


Fjällbacka Åkeri
Trulshagen 1
457 42 FJÄLLBACKA


Nth-Väst
Kvillev. 5
457 43 Fjällbacka


Hansson Werner Åkeri AB
Yllene 10
457 43 Fjällbacka


Sven Folke Gunnar Karlsson
Dåveland Enerhed
457 43 Fjällbacka

Annons:

Information om staden Fjällbacka

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fjällbacka

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fjällbacka varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fjällbacka.

Här hittar du mer information om staden Fjällbacka.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fjällbacka som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.