Åkeri och transportföretag i Ellös

Åkerier i Ellös

Annons:

I staden Ellös finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ellös som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Ellös.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ellös som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ellös flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ellös, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ellös

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ellös vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ellös Åkeri AB
Rosenlundsv. 3
474 31 Ellös


Skärhamns Godstransporter AB
Glimsåsv. 20
474 32 ELLÖS


Ellös Åkeri Ingvar Karlsson AB
Rosenlundsv. 3
474 31 Ellös


Arvidsson-Sandrén Försäljnings AB
Flatön 147
474 91 Ellös


Holmdahl Konsult AB
Gullkragev. 1
474 32 ELLÖS

Annons:

Information om staden Ellös

Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Yta: 120,83 hektar
Invånarantal: 998, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ellös

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ellös varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ellös.

Här hittar du mer information om staden Ellös.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ellös som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.