Åkeri och transportföretag i Dingle

Åkerier i Dingle

Annons:

I staden Dingle finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Dingle som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Dingle.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Dingle som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Dingle flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Dingle, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Dingle

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Dingle vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Dingle Fjärrfrakt AB
Lundbo 14
455 97 DINGLE


Jan Hermanssons Åkeri
Folkesberg 23
455 97 DINGLE


Kollins Åkeri AB
Östebo 28
455 98 Dingle


Davidsson, Frank
Östermyrsv. 7
455 61 Dingle


Evja Åkeri AB
Evja 40 B
455 98 Dingle


Kung Ranes Åkeri AB
Gunghult 11
455 97 DINGLE


Hermanssons Åkeri AB, Jan
Roseng. 4
455 61 Dingle


Herdav Åkeri AB
Folkesberg 23
455 97 DINGLE


Holma Grus o. Åkeri AB
Holma 24
455 98 Dingle


Karl-Åke Roséns Åkeri
Bärfendal 15
455 98 Dingle

Annons:

Information om staden Dingle

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Dingle

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Dingle varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Dingle.

Här hittar du mer information om staden Dingle.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Dingle som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.