Åkeri och transportföretag i Bullaren

Åkerier i Bullaren

Annons:

I staden Bullaren finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bullaren som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Bullaren.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bullaren som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bullaren flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bullaren, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bullaren

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bullaren vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Paulas Åkeri AB
Kristinedal
457 51 BULLAREN


Karlsson, Stig
Svennungsröd 9
457 51 BULLAREN


Tages Åkeri AB
Mickelskogen
457 51 BULLAREN


Östads Åkeri AB
Björkv. 11
457 51 BULLAREN


Dalmyrens Åkeri AB
Övre Östad 1
457 50 Bullaren


Holkekärrs Åkeri AB
Holkekärr 2
457 50 Bullaren


Ivan Andersson Åkeri
Hovsäter 18
457 50 Bullaren

Annons:

Information om staden Bullaren

Bullarens härad var ett härad i norra Bohuslän inom nuvarande Tanums kommun. Häradets areal var 373,23 kvadratkilometer varav land 343,63.

Yta: 373 km2
Invånarantal: , år

Priser för åkeri och speditörer i Bullaren

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bullaren varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bullaren.

Här hittar du mer information om staden Bullaren.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bullaren som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.