Åkeri och transportföretag i Brastad

Åkerier i Brastad

Annons:

I staden Brastad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Brastad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Brastad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Brastad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Brastad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Brastad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Brastad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Brastad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jan Bomans Åkeri AB
Barackv. 15
454 93 Brastad


J Thuresson Transport Hallinden
Skarstad 260
454 92 BRASTAD


Kristiansson, Mats Olof
Tänum 100
454 91 Brastad


Brodalens Transport AB
Skådene 115
454 92 BRASTAD


Sannevik, Bo Mikael
Smörsbacken 26
454 93 Brastad


Jörgens Transport & Maskin AB
Hästhagsv. 8
454 91 Brastad


Gustavssons Åkeri, J
Skarstad 110
454 92 BRASTAD


Fred Karlssons Åkeri
Sköllungen 190
454 91 Brastad


J Havstams Åkeri
Skådene 204
454 92 BRASTAD

Annons:

Information om staden Brastad

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Brastad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Brastad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Brastad.

Här hittar du mer information om staden Brastad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Brastad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.