Åkeri och transportföretag i Borås

Åkerier i Borås

Annons:

I staden Borås finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Borås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Borås.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Borås som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Borås flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Borås, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Borås

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Borås vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Svensson Åkeri AB, Hasse
Gånghestersv. 140
507 65 BORÅS


Borås Bilfrakt, AB
Ålandsg. 2
504 41 Borås


Transportproffset i Borås AB
Ryssnäsg. 4
504 64 BORÅS


Budbolaget AB
Getängsv. 40
504 68 BORÅS


Nords Åkeri AB, Bengt
Seglorav. 34
504 64 BORÅS


LBC Borås AB
Getängsv. 18
504 68 BORÅS


KE Pall AB
033 - 26 91 12Flyttbilen i Borås AB
Kärrg. 6
504 41 Borås

Annons:

Information om staden Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Borås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Borås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Borås.

Här hittar du mer information om staden Borås.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Borås som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.