Åkeri och transportföretag i Bollebygd

Åkerier i Bollebygd

Annons:

I staden Bollebygd finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bollebygd som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Bollebygd.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bollebygd som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bollebygd flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bollebygd, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bollebygd

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bollebygd vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Thorssons Schakt AB
Rinnav. 10 A
517 33 BOLLEBYGD


Låab Lindqvist Åkeri AB
Egnahemsv. 33
517 34 Bollebygd


Åby Horseline AB
Odens v. 28 D
517 36 Bollebygd


Nilsson Kjell Åkeri
Hedgärde Kullen 31
517 92 Bollebygd


Do:da
Kråkv. 77
517 34 Bollebygd


Hans Hermanssons Åkeri AB
Bygdev. 11
517 33 BOLLEBYGD


Randevalla AB
Ballasjöv. 1
517 91 BOLLEBYGD


Tore Franssons Åkeri AB
Stolv. 2
517 37 BOLLEBYGD


Ch Prenker Åkeri
033 - 28 48 04K Flinks Transport AB
Stenkulla 53
517 92 Bollebygd


Franssons Åkeri AB
Rinnav. 10
517 33 BOLLEBYGD


Fwb Enterprise AB
Forsa Företagscenter
517 91 BOLLEBYGD


Conny Rosholm AB
Hestra Västergården 21
517 92 Bollebygd


Städ och Fastighetsservice Olstorp
Slätterna 16
517 33 BOLLEBYGD


Hall ABron i Nordmarken AB
Tegelbruksv. 1
517 91 BOLLEBYGD

Annons:

Information om staden Bollebygd

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bollebygd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bollebygd varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bollebygd.

Här hittar du mer information om staden Bollebygd.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bollebygd som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.