Åkeri och transportföretag i Billingsfors

Åkerier i Billingsfors

Annons:

I staden Billingsfors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Billingsfors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Billingsfors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Billingsfors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Billingsfors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Billingsfors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Billingsfors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Billingsfors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Västfrakt Ekonomisk Förening
Korsbyn
660 11 Billingsfors


Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland AB
Verkstadsv. 15
660 11 Billingsfors


Bilbudet Hit Eller Dit Heavy Loaders AB
Verkstadsv. 15
660 11 Billingsfors

Annons:

Information om staden Billingsfors

Billingsfors är en tätort i Bengtsfors kommun. Genom samhället går järnvägen Dal–Västra Värmlands Järnväg med anhalt Billingsfors station. Orten är känd för sitt pappersbruk, Billingsfors bruk, som är beläget vid Laxsjön.

Yta: 231,51 hektar
Invånarantal: 1134, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Billingsfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Billingsfors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Billingsfors.

Här hittar du mer information om staden Billingsfors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Billingsfors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.