Åkeri och transportföretag i Billdal

Åkerier i Billdal

Annons:

I staden Billdal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Billdal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Billdal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Billdal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Billdal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Billdal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Billdal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Billdal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bengt Olofssons Åkeri KB
Sösbacken 30
427 34 Billdal


Ntransport Sverige AB
Kungsporten 6 E
427 50 Billdal


Bo Gunnarsson Bygg
Billdals Storegårdsv. 35
427 40 BILLDAL


Hans Gson I Billdal AB
Billdals Storegårdsv. 37
427 40 BILLDAL


Solvo Magnus AB
Kungsporten 4 A
427 50 Billdal


Bengt Olofsson Åkeri I Göteborg AB
Sösbacken 30
427 34 Billdal


Göran Svenssons Åkeri
Tråkärrsslättv. 90
427 50 Billdal

Annons:

Information om staden Billdal

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Billdal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Billdal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Billdal.

Här hittar du mer information om staden Billdal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Billdal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.