Åkeri och transportföretag i Bengtsfors

Åkerier i Bengtsfors

Annons:

I staden Bengtsfors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bengtsfors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Bengtsfors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bengtsfors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bengtsfors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bengtsfors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bengtsfors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bengtsfors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Fredrikssons Åkeri i Torrskog AB
Kesnacken G. Skolan
666 91 BENGTSFORS


OJ Trading AB
Strandv. 34
666 30 Bengtsfors


Rings Åkeri AB
Stommen Haga 2
666 92 Bengtsfors


Bloms Åkeri i Bengtsfors AB, Ove
Fjällg. 3
666 31 BENGTSFORS


Laxarby Transport AB
Tveten Liödegården 2
666 92 Bengtsfors


Andreasson, Mats
Ängebo Nybacka 2
666 91 BENGTSFORS


PJAM AB
Bäckedalsg. 17
666 32 Bengtsfors


Mark & Skog AB
Skifors 30
666 92 Bengtsfors


Anders Olofsson Maskin i Bengtsfors AB
Fillingen Rönningen 1
666 91 BENGTSFORS


Bengtsfors Transport Btkgab AB
Industrig. 14
666 31 BENGTSFORS


M Ericssons Åkeri
Franserudsv. 33
666 32 Bengtsfors


Gustafsson, Mikael
Sandgärdesg. 25
666 31 BENGTSFORS


Enarsson Cargo AB
Laxarby-heden Ödegården 1
666 92 Bengtsfors

Annons:

Information om staden Bengtsfors

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bengtsfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bengtsfors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bengtsfors.

Här hittar du mer information om staden Bengtsfors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bengtsfors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.