Åkeri och transportföretag i Bäckefors

Åkerier i Bäckefors

Annons:

I staden Bäckefors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bäckefors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Bäckefors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bäckefors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bäckefors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bäckefors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bäckefors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bäckefors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bäckefors Kran & Transport AB
Vången Kulten 1
668 94 BÄCKEFORS


Gösta Fäldts Transport AB
Bräckan 1
668 94 BÄCKEFORS


Axelssons Åkeri i Bäckefors AB
Lasarettsv. 4
668 40 Bäckefors


Axelsson Åkeri AB
Myresjöv. 26
668 40 Bäckefors


Larssons Åkeri i Bäckefors AB
Kårud 60
668 94 BÄCKEFORS


Arne Henry Karlsson
Hängesten 3
668 94 BÄCKEFORS


Storms Skog & Transport
Skolg. 1
668 40 Bäckefors

Annons:

Information om staden Bäckefors

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bäckefors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bäckefors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bäckefors.

Här hittar du mer information om staden Bäckefors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bäckefors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.