Åkeri och transportföretag i Askim

Åkerier i Askim

Annons:

I staden Askim finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Askim som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Askim.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Askim som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Askim flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Askim, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Askim

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Askim vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Suono Technology AB
Pilegården 2 A
436 35 Askim


Savage Logistics AB
Högabergsv. 20
436 40 Askim


Legno Transport & Entreprenad AB
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Roberts Båtkapell & Sufflettservice
Gjutegården 153
436 45 ASKIM

Annons:

Information om staden Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Askim

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Askim varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Askim.

Här hittar du mer information om staden Askim.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Askim som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.