Åkeri och transportföretag i Angered

Åkerier i Angered

Annons:

I staden Angered finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Angered som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Angered.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Angered som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Angered flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Angered, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Angered

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Angered vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

L.B.M. Åkeri
Linnarhultsv. 7
424 55 Angered


Baker Åkeri AB
Kumming. 120
424 43 ANGERED


Saksah
Sandspåret 43
424 31 Angered


Volek Transport AB
Nolängsv. 11
424 55 Angered


2d Transport I Gbg AB
Västerslänt 153
424 35 Angered


F & J Taxi
Eriksbo Västergärde 21
424 34 ANGERED


Västra Multiflytt & Transport AB
Ingefärsg. 81
424 44 Angered


Iron Wheels AB
Kumming. 5
424 43 ANGERED


Bilbo Terminal o. Transport AB
Kumming. 7
424 43 ANGERED


Godiva Bud AB
073 - 940 03 31LOC Transport & Logistik AB
Storås Industrig. 10
424 69 ANGERED


Eriksbos Express Bud AB
Hjällbogärdet 11
424 34 ANGERED


Öberg Åkeri i Lidköping AB, Leif
Kumming. 120
424 43 ANGERED


Y.R.M Transport AB
Gunnaredsterrassen 38
424 66 Angered


S Baker Import & Export AB
Mejramg. 5
424 46 Angered

Annons:

Information om staden Angered

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Angered

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Angered varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Angered.

Här hittar du mer information om staden Angered.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Angered som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.