Åkeri och transportföretag i Alvhem

Åkerier i Alvhem

Annons:

I staden Alvhem finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Alvhem som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Alvhem.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Alvhem som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Alvhem flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Alvhem, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Alvhem

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Alvhem vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Skepplanda Tungtransport AB
Kullängen 142
446 91 ALVHEM

Annons:

Information om staden Alvhem

Alvhem, är en tätort i Ale kommun. Samhället ligger vid E45 och Norge/Vänerbanan (tidigare Bergslagsbanan), öster om Göta älv, knappt 40 km nordost om Göteborg C. I samband med att Lödöse-Lilla Edets Järnväg (nu Lilla Edet-banan) anslöts till Bergslagsbanan öppnades Alvhems station vid anslutningen 1906.

Yta: 20,54 hektar
Invånarantal: 202, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Alvhem

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Alvhem varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Alvhem.

Här hittar du mer information om staden Alvhem.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Alvhem som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.