Åkeri och transportföretag i Älvängen

Åkerier i Älvängen

Annons:

I staden Älvängen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Älvängen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Älvängen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Älvängen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Älvängen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Älvängen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Älvängen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Älvängen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gustaf Gustafsons Åkeriaktiebolag
Åkarev.
446 37 älvängen


Kärnedes Lyft Och Transport AB
Ivar Arosenius v. 19
446 33 älvängen


Kilanda Åkeri AB
Kilanda-hult 165
446 95 älvängen


Ljungbergs Snickerier Transport AB
Högstorp 105
446 97 älvängen


Marinus AB
Starrkärr 352
446 95 älvängen


Elon Nilsson & Co HB
Skjutbanev. 11
446 33 älvängen


Knaptorps Åkeri
Knaptorp 240
446 95 älvängen


Kilanda Grus & Betong AB
Kollanda 120
446 95 älvängen


Nordisk Energitransport AB
Thorstenssons Schakt & Åkeri, AB
Frälsegårdsv. 1
446 37 älvängen

Annons:

Information om staden Älvängen

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Älvängen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Älvängen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Älvängen.

Här hittar du mer information om staden Älvängen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Älvängen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.