Åkeri och transportföretag i Älekulla

Åkerier i Älekulla

Annons:

I staden Älekulla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Älekulla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Älekulla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Älekulla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Älekulla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Älekulla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Älekulla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Älekulla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hansson & Haglund Åkeri AB
Lunden Björkelund 2
511 94 ÄLEKULLA

Annons:

Information om staden Älekulla

Älekulla är kyrkbyn i Älekulla socken och en småort i Marks kommun. Den årliga marknaden "Skållared Marten", med flerhundraåriga traditioner har sin marknadsplats i den del av byn som heter Skållared

Yta: 10 hektar
Invånarantal: 78, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Älekulla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Älekulla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Älekulla.

Här hittar du mer information om staden Älekulla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Älekulla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.