Åkeri och transportföretag i Surahammar

Åkerier i Surahammar

Annons:

I staden Surahammar finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Surahammar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Surahammar.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Surahammar som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Surahammar flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Surahammar, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Surahammar

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Surahammar vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sura Frakt AB
Enbärsv. 16 B
735 37 Surahammar


Jite Trans AB
Herrgårdsv. 15
735 31 Surahammar


Silfvernagels 2:A Åkeri AB
Enbärsv. 16
735 37 Surahammar


Mixmaster & Lundberg 2 AB
Rönnbärsv. 16
735 37 Surahammar


Sura Bilfrakter Fastighet
0220 - 367 67Hanskitrans Åkeri AB
Borev. 3
735 32 SURAHAMMAR


Sura Bilfrakter AB
Enbärsv. 11
735 37 Surahammar


Silfvernagels Åkeri & Maskin AB
Enbärsv. 16 B
735 37 Surahammar


Per Schlund Technical Support AB
Borgåsv. 3
735 91 Surahammar


STF Vandrarhem i Surahammar
Stationsv. 2
735 31 Surahammar

Annons:

Information om staden Surahammar

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Surahammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Surahammar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Surahammar.

Här hittar du mer information om staden Surahammar.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Surahammar som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.