Åkeri och transportföretag i Skultuna

Åkerier i Skultuna

Annons:

I staden Skultuna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skultuna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Skultuna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skultuna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skultuna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skultuna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skultuna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skultuna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jäder, Ulf
Fröbbenbo 1
726 91 Skultuna


Racing Invest Sweden AB
Skarvsta 8
726 92 SKULTUNA


Hermanssons Åkeri AB, BR
Prästgärdsg. 64
726 30 SKULTUNA


F:A S Martin
Björkängsv. 21
726 30 SKULTUNA


Hedin Trading
N. Nackby 4
726 92 SKULTUNA


Wretlings Transport AB
Abelsberg 28
726 91 Skultuna


Alf Ulfwin I Gamla Bryggeriet Skultuna A
G. Bryggeriet 1
726 30 SKULTUNA

Annons:

Information om staden Skultuna

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skultuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skultuna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skultuna.

Här hittar du mer information om staden Skultuna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skultuna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.