Åkeri och transportföretag i Salbohed

Åkerier i Salbohed

Annons:

I staden Salbohed finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Salbohed som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Salbohed.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Salbohed som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Salbohed flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Salbohed, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Salbohed

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Salbohed vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sörsalbo Åkeri AB
Sandv. 1
733 63 Salbohed


Hagmans Åkeri i Salbohed AB
Genv. 11
733 63 Salbohed


T Vepsä Transport AB
Örsingsbo 114
733 63 Salbohed


Vio-Len Transport
Gussjö 161
733 63 Salbohed


Sörhåks Gramaljer AB
Hassmyra 176
733 63 Salbohed

Annons:

Information om staden Salbohed

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Salbohed

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Salbohed varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Salbohed.

Här hittar du mer information om staden Salbohed.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Salbohed som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.