Åkeri och transportföretag i Sala

Åkerier i Sala

Annons:

I staden Sala finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Sala.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sala som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sala flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sala, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sala

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sala vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lindmans Åkeri
Norrbäck Björkliden 147
733 92 SALA


MLT
Fabriksg. 13
733 39 Sala


Sala Lack & Teknik AB
Fabriksg. 8
733 39 Sala


Skuggans Åkeri AB
Krokusg. 32
733 37 Sala


Transport & Maskin I Mälardalen AB
Kungsängsg. 5 B
733 32 SALA


Peter Norling Entreprenad I Sala AB
Fridhemsg. 8
733 39 Sala


Jema Frakt, AB
Hemdalsv. 5
733 93 Sala


Sörbäck Åkeri AB
Sörbäck 126
733 92 SALA


Bröderna Larssons Åkeri, Göran och K-E Larsson H
Hyttg. 11
733 31 Sala


Harrysons Transport
Broddbo Petterslund 131
733 97 Sala


Silverstadens Åkeri AB
Polhemsg. 78
733 32 SALA


Lånsta Gård & Åkeri AB
Lånsta 120
733 94 SALA


PK:s Gods & Pressfrakt AB
Tingvastbo 140
733 93 Sala

Annons:

Information om staden Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sala.

Här hittar du mer information om staden Sala.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sala som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.