Åkeri och transportföretag i Riddarhyttan

Åkerier i Riddarhyttan

Annons:

I staden Riddarhyttan finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Riddarhyttan som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Riddarhyttan.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Riddarhyttan som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Riddarhyttan flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Riddarhyttan, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Riddarhyttan

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Riddarhyttan vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Östmark AB
Uggelfors 7
730 91 Riddarhyttan


Rhn Gods Service HB
Björkstigen 4
730 91 Riddarhyttan


Utters Åkeri, Jan
Granstigen 23
730 91 Riddarhyttan


Östmarks Åkeri
Bäckstigen 3
730 91 Riddarhyttan


Hägernäs Åkeri AB
Hägernäs
730 91 Riddarhyttan


Gert-Ove Liljas Åkeri
Skilåv. 1
730 91 Riddarhyttan

Annons:

Information om staden Riddarhyttan

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Riddarhyttan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Riddarhyttan varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Riddarhyttan.

Här hittar du mer information om staden Riddarhyttan.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Riddarhyttan som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.