Åkeri och transportföretag i Kungsör

Åkerier i Kungsör

Annons:

I staden Kungsör finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 16 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kungsör som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Kungsör.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kungsör som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kungsör flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kungsör, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kungsör

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kungsör vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kungsörs Grus AB
0227 - 105 10J.A.P. Turnetransport AB
Fröberga
KUNGSÖR


T Larssons Åkeri
Ekoxg. 7
736 35 KUNGSÖR


Aspsten Junibacken Transport AB
Aspesten Junibacken
736 91 KUNGSÖR


Hedlunds Allservice
Forsuma 136
736 92 Kungsör


Modin Åkeri, Håkan
Skottv. 18
736 32 Kungsör


Janssons Åkeri AB, Mikael
Malmberga 122
736 92 Kungsör


Hefrakt I Kungsör, AB
Trädgårdsg. 12
736 32 Kungsör


Hefrakt AB
Eddav. 11
736 36 Kungsör


Åke Haraldssons Åkeri
Ö. Säbyg. 4
736 92 Kungsör


Allservice i Kungsör
Mästareg. 8
736 32 Kungsör


Söder Bil Och Maskin
Fabriksg. 4
736 36 Kungsör


Affes Åkeri AB
Himmelsbergav. 20
736 92 Kungsör


Johan Larsson Åkeri AB
Fabriksg. 6
736 36 Kungsör


Nalles Service AB
Betesg. 26
736 35 KUNGSÖR


Håkan Modin Åkeri AB
Skottv. 18
736 32 Kungsör

Annons:

Information om staden Kungsör

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kungsör

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kungsör varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kungsör.

Här hittar du mer information om staden Kungsör.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kungsör som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.