Åkeri och transportföretag i Köping

Åkerier i Köping

Annons:

I staden Köping finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 16 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Köping som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Köping.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Köping som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Köping flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Köping, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Köping

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Köping vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

m4 gruppen AB
Nya Hamnv. 5
731 36 Köping


Dreifaldts Åkeri AB i Aspa, Sören
Aspa 226
731 97 KÖPING


Himmeta Åkeri AB
Himmeta Prästgård 1
731 96 Köping


Köpings TransportTjänst
Pungbov. 22
731 41 Köping


Anderssons Express Service
Hägersta 8
731 92 Köping


Rj Dreifaldts Transporter AB
Aspa 226
731 97 KÖPING


Roger Tiljas Åkeri AB
Ängeby 1
731 98 Köping


Alltec I Köping AB
Gotersbergsv. 20
731 42 KÖPING


Robert Norrsjö Åkeri AB
Villag. 3
731 31 KÖPING


Sören Pettersson Konsult AB
Gillsta
Köping


Johnny Tiljas Åkeri AB
Ängeby 1
731 98 Köping


Holmsmalma Åkeri, AB
Holmsmalma
731 94 Köping


Lars Johanssons Åkeri
Kräggesta 6
731 94 Köping


Städbutiken Alltjänst I Köping AB
Mästareg. 5
731 50 Köping


Fröberga Åkeri AB
S. Fröberga 2
731 94 Köping


Johan Dahlins Åkeri, AB
Oppeby 3
731 96 Köping

Annons:

Information om staden Köping

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Köping

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Köping varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Köping.

Här hittar du mer information om staden Köping.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Köping som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.