Åkeri och transportföretag i Kolsva

Åkerier i Kolsva

Annons:

I staden Kolsva finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 16 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kolsva som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Kolsva.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kolsva som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kolsva flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kolsva, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kolsva

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kolsva vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Andersson, Hans Anders
Hultrönningen 1
731 13 KOLSVA


Karmansbo Buss AB
Karmansbo 7
731 15 KOLSVA


Kohlswa Maskin & Transport, AB Sune Andersson
Spaboda 8 Anneberg
731 15 KOLSVA


Stefan Erikssons Åkeri
Malmav. 9
731 12 Kolsva


Sune Karlsson
Parkv. 30
731 12 Kolsva


Bysala Åkeri AB
N. Bysala 24
731 15 KOLSVA


Aet Trailertransport
Malmav. 29
731 12 Kolsva


Åkeri AB Bengt Södersten
N. Bysala 37
731 15 KOLSVA


Ekbergs Åkeri AB, Johan
N. Bysala 41
731 15 KOLSVA


Johan Ackestens Åkeri AB
Jönsarbo 1
731 15 KOLSVA


Br Alfredssons Åkeri AB
Bysala Skola
731 15 KOLSVA


Västra skedvi Åkeri
Hultrönningen
731 13 KOLSVA


Robéns Bulktransport AB
Furuv. 18
731 11 KOLSVA


Paniro Renoveringar AB
Brattfors 7
731 13 KOLSVA


Bysala Brasved
N. Bysala 41
731 15 KOLSVA


Antikhandeln Gripen Rutger Göransson
Orsta 1
731 13 KOLSVA

Annons:

Information om staden Kolsva

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kolsva

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kolsva varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kolsva.

Här hittar du mer information om staden Kolsva.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kolsva som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.