Åkeri och transportföretag i Kolbäck

Åkerier i Kolbäck

Annons:

I staden Kolbäck finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kolbäck som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Kolbäck.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kolbäck som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kolbäck flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kolbäck, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kolbäck

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kolbäck vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kolbäcks Åkeri AB
Ö. Åvägen 15
734 50 Kolbäck


Last & Transport Kaj Thomsen AB
Oxelby 14
734 93 KOLBÄCK


Strömsholms Åkeri AB
021 - 32 86 00Thomas Hedströms Åkeri AB
Bergsg. 30
734 51 KOLBÄCK


Flisfrakt i Köping AB
070 - 540 03 01Br Svanströms Åkeri AB
V. Åvägen 5
734 51 KOLBÄCK


Erik Svanströms Åkeri AB
V. Åvägen 5
734 51 KOLBÄCK

Annons:

Information om staden Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kolbäck

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kolbäck varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kolbäck.

Här hittar du mer information om staden Kolbäck.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kolbäck som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.