Åkeri och transportföretag i Fagersta

Åkerier i Fagersta

Annons:

I staden Fagersta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fagersta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Fagersta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fagersta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fagersta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fagersta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fagersta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fagersta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Conradssons Schakt & Transport AB
Henningsv. 2
737 30 FAGERSTA


m4 gruppen AB
Transportv. 7
737 30 FAGERSTA


Nordfeldts Åkeri, Stig
Verkstadsv. 1
737 30 FAGERSTA


Jonas Erland Bygg AB
Åvestbov. 109
737 91 Fagersta


Börje Boströms Transport AB
Hedkärra 35 A
737 92 FAGERSTA


Tommy LindholmS Åkeri
Korsbacksv. 27
737 91 Fagersta


Kättströms Åkeri AB
Köpingsv. 98
737 91 Fagersta


Erikslunds Åkeri HB
Erikslundsv. 1
737 92 FAGERSTA


Tipp & Trailer i Fagersta AB
Truckv. 12
737 30 FAGERSTA


Perssons Åkeri AB, Ragnar
Parkv. 32
737 31 Fagersta


Strekens Transport, AB
Sädesv. 9
737 44 Fagersta


Bergenheims Åkeri
Stjärnvik 17
737 91 Fagersta


Tipp & Frakt I Fagersta, AB
Dalav. 40 B
737 47 FAGERSTA


Åvestbo Svets & Åkeri AB
Oppgårdsv. 9
737 91 Fagersta


Rs Actionsport
Per-mats v. 18
737 92 FAGERSTA


Hällström Invest AB
Grådängsv. 26
737 91 Fagersta


Persson Transport AB
Fårbov. 16
737 30 FAGERSTA

Annons:

Information om staden Fagersta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fagersta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fagersta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fagersta.

Här hittar du mer information om staden Fagersta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fagersta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västmanland.