Åkeri och transportföretag i Undrom

Åkerier i Undrom

Annons:

I staden Undrom finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Undrom som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Undrom.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Undrom som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Undrom flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Undrom, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Undrom

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Undrom vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Altins Trafik AB
Undrom 164
881 95 Undrom


Norenius Åkeri AB, Stig
Björkå Bruk 169
881 95 Undrom

Annons:

Information om staden Undrom

Undrom, småort i Boteå socken, Sollefteå kommun, Västernorrlands län. Byn genomkorsas av länsväg 334 samt passeras i nordost av Botniabanan. Undrom ligger vid Ångermanälven.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 85, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Undrom

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Undrom varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Undrom.

Här hittar du mer information om staden Undrom.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Undrom som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.