Åkeri och transportföretag i Ullånger

Åkerier i Ullånger

Annons:

I staden Ullånger finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ullånger som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Ullånger.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ullånger som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ullånger flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ullånger, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ullånger

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ullånger vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nordmarks Åkeri AB
Äskja 305
870 32 ULLÅNGER


Bylund & Co i Ullånger AB
Svedje 201
870 32 ULLÅNGER


Ullångers Åkeri AB
Äskjav. 13
870 32 ULLÅNGER


Gradins Åkeri AB
Roted 107
870 32 ULLÅNGER


Olsson, Charlie Wilhelm
Lid 102
870 32 ULLÅNGER


Törna Maskin & Transport AB
Törna 142
870 32 ULLÅNGER


Wisko Alltjänst
Skoved 401
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Information om staden Ullånger

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ullånger

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ullånger varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ullånger.

Här hittar du mer information om staden Ullånger.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ullånger som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.