Åkeri och transportföretag i Torpshammar

Åkerier i Torpshammar

Annons:

I staden Torpshammar finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Torpshammar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Torpshammar.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Torpshammar som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Torpshammar flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Torpshammar, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Torpshammar

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Torpshammar vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Torpshammars Transporter AB
Gim 116
840 13 Torpshammar


Hj Transport AB
Torpshammarsv. 5
840 13 Torpshammar


Granskog, Kjell Tore
Nordanede 741
840 13 Torpshammar


Håkan Jonssons Transport och Skogsentreprenad
Torpshammarsv. 5
840 13 Torpshammar


Persson & Söner AB, Göte
Flata 876
840 13 Torpshammar

Annons:

Information om staden Torpshammar

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Torpshammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Torpshammar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Torpshammar.

Här hittar du mer information om staden Torpshammar.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Torpshammar som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.