Åkeri och transportföretag i Timrå

Åkerier i Timrå

Annons:

I staden Timrå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Timrå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Timrå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Timrå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Timrå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Timrå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Timrå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Timrå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sebnor Recycling
Montörvägen 7
861 36 Timrå


Fernströms, AB Peter
Kläppgränd 3
861 91 TIMRÅ


Alviks Trafik AB
Terminalv. 3
861 36 Timrå


Godsservice i Västernorrland AB
Terminalv. 3
861 36 Timrå


Tommy Söderberg Transporter
Järnvägsg. 37
861 32 Timrå


Öhrling, Bengt Erik Hilding
Vårg. 21
861 35 TIMRÅ


Jimmy Draxtens Åkeri AB
Hantverksv. 4
861 36 Timrå

Annons:

Information om staden Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Timrå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Timrå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Timrå.

Här hittar du mer information om staden Timrå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Timrå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.