Åkeri och transportföretag i Sundsvall

Åkerier i Sundsvall

Annons:

I staden Sundsvall finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sundsvall som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Sundsvall.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sundsvall som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sundsvall flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sundsvall, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sundsvall

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sundsvall vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Linjegods i Sundsvall AB
Kolv. 14
852 29 Sundsvall


Österlunds Åkeri, Bernt
Silje 148
855 90 SUNDSVALL


Engbloms Åkeri AB
Videgränd 4
852 34 Sundsvall


J E G Åkeri AB
Kolsta 207
855 90 SUNDSVALL


Gastransporter i Norrland AB
Fyrspannsv. 4
857 52 SUNDSVALL


Midvac Transport AB
Kolv. 27
852 29 Sundsvall


Östlunds Åkeri AB, Eugén
Strömbergsg. 4
856 31 SUNDSVALL


All-tjänst Expressfirma
Borrv. 4
853 50 SUNDSVALL


Nilsson Nils AB
060 - 56 65 39LK Transport
Korstabergsv. 22
856 34 Sundsvall


Högbergs Svets & Plåtslageri AB
Lasarettsv. 15
856 43 Sundsvall


Timrå Expressbyrå AB
Arbetsledarv. 4
857 53 Sundsvall


Kooperativet M T U Ek. För.
070 - 553 80 65Sundfrakt AB
Norra v. 30
851 22 Sundsvall


Tidningstransport AB
S. Allén 47
852 39 SUNDSVALL

Annons:

Information om staden Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sundsvall

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sundsvall varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sundsvall.

Här hittar du mer information om staden Sundsvall.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sundsvall som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.