Åkeri och transportföretag i Sundsbruk

Åkerier i Sundsbruk

Annons:

I staden Sundsbruk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sundsbruk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Sundsbruk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sundsbruk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sundsbruk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sundsbruk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sundsbruk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sundsbruk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Taxi Alnö AB
Januariv. 2 B
863 35 Sundsbruk


Hape Transport, AB
Polarisv. 17
863 32 SUNDSBRUK


Skotab Sundsvall AB
Kantarellv. 84
863 34 SUNDSBRUK


Sundsvalls Oljetransport AB
Birfeltsg. 8
863 33 Sundsbruk


Olje Baronen, AB
Kantarellv. 43
863 34 SUNDSBRUK


Åvs Entreprenad, AB
Pingstv. 8
863 34 SUNDSBRUK

Annons:

Information om staden Sundsbruk

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sundsbruk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sundsbruk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sundsbruk.

Här hittar du mer information om staden Sundsbruk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sundsbruk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.