Åkeri och transportföretag i Sörberge

Åkerier i Sörberge

Annons:

I staden Sörberge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sörberge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Sörberge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sörberge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sörberge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sörberge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sörberge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sörberge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

XYZ-Transport AB
Björkg. 8
860 30 Sörberge


Sundsvalls Transport & Import AB
Revv. 13
860 30 Sörberge


Djurambulansen Södra Norrland AB
Stenv. 13
860 30 Sörberge


Gröna Kuriren
Solbackav. 41
860 30 Sörberge


Budservice i Örnsköldsvik AB
Midlanda
860 30 Sörberge


C G Janssons Åkeri AB
Haspelv. 9
860 30 Sörberge

Annons:

Information om staden Sörberge

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Priser för åkeri och speditörer i Sörberge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sörberge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sörberge.

Här hittar du mer information om staden Sörberge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sörberge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.