Åkeri och transportföretag i Söråker

Åkerier i Söråker

Annons:

I staden Söråker finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Söråker som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Söråker.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Söråker som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Söråker flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Söråker, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Söråker

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Söråker vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

L. Lundbergs Bud & Transporter i Timrå AB
Hamnv. 3 A
860 35 Söråker


Söråkers Åkeri & Entreprenad AB
Strandviksg. 4
860 35 Söråker


Östen Jonassons Åkeri AB
Duvedsv. 21
860 35 Söråker


Gastransporter i Norrland AB
Märrgård 203
860 35 Söråker


Förartjänst i Söråker
Sörviksg. 11
860 35 Söråker


Tommy Söderströms Åkeri
Storholmen 200
860 35 Söråker

Annons:

Information om staden Söråker

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Söråker

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Söråker varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Söråker.

Här hittar du mer information om staden Söråker.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Söråker som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.