Åkeri och transportföretag i Sollefteå

Åkerier i Sollefteå

Annons:

I staden Sollefteå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sollefteå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Sollefteå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sollefteå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sollefteå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sollefteå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sollefteå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sollefteå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

E-Frakt i Sollefteå AB
Murarv. 5
881 50 Sollefteå


JFS Maskin AB
Östnyland 309
881 93 SOLLEFTEÅ


Oscarsson Åkeri AB
Lägerv. 1
881 51 SOLLEFTEÅ


Sundfrakt AB
Soldatv. 1
881 40 SOLLEFTEÅ


Ångman transport AB, J
Ed 212
881 94 Sollefteå


Stenslökken åkeri AB
Hallstag. 7
881 30 Sollefteå


Nordic Moving AB
Skärvstav. 72
881 33 SOLLEFTEÅ

Annons:

Information om staden Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sollefteå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sollefteå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sollefteå.

Här hittar du mer information om staden Sollefteå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sollefteå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.