Åkeri och transportföretag i Solberg

Åkerier i Solberg

Annons:

I staden Solberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Solberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Solberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Solberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Solberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Solberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Solberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Solberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Nyströms Åkeri AB
Fritidsv. 1
895 98 SOLBERG

Annons:

Information om staden Solberg

Solberg är en småort i Anundsjö socken i Örnsköldsviks kommun, cirka 90 km från Örnsköldsvik. Orten är känd för sin skidanläggning med slalombacke, stugby och husvagnscamping. År 2004 brann det i ett stort antal av stugorna samt i en servicebyggnad och i en kåta.

Yta: 84 hektar
Invånarantal: 102, år 20

Priser för åkeri och speditörer i Solberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Solberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Solberg.

Här hittar du mer information om staden Solberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Solberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.