Åkeri och transportföretag i Skorped

Åkerier i Skorped

Annons:

I staden Skorped finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skorped som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Skorped.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skorped som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skorped flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skorped, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skorped

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skorped vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

BE Transport & Maskin AB
Önskan 140
895 97 Skorped


Sundbergs Åkeri i Skorped AB
Önskan 146
895 97 Skorped


Bengt Eriksson Transport & Maskin AB
Önskan 140
895 97 Skorped


Ögrens Åkeri AB, S-O
Önskan 111
895 97 Skorped


Eriksson Åkeri HB, Bertil
Lupinv. 3
895 97 Skorped

Annons:

Information om staden Skorped

Skorped är en småort i Skorpeds socken i Örnsköldsviks kommun. Skorped passeras av Stambanan genom övre Norrland och 1889 tillkom stationen, benämnd Skorped i denna by som då kallades Storsvedjan.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 168, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skorped

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skorped varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skorped.

Här hittar du mer information om staden Skorped.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skorped som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.