Åkeri och transportföretag i Skog

Åkerier i Skog

Annons:

I staden Skog finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skog som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Skog.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skog som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skog flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skog, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skog

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skog vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lundgrens Bil- o. Traktortjänst, AB Emil
Fantskogsv. 4
872 97 SKOG


Team Höga Kusten AB
Gallsätter 203
872 97 SKOG


Wallin Åkeri AB, Ole
Herrskogsallén 1
872 97 SKOG


Rolf Anderssons Åkeri
Åkerbov. 8
872 97 SKOG


AB Emil Lundgrens Bil- Och Traktortjänst
Fantskogsv. 4
872 97 SKOG


Lastbils&Entreprenad Service Höga Kusten HB
Herrskogsallén 17
872 97 SKOG


Järn & Metall
Renstigen 8
872 97 SKOG

Annons:

Information om staden Skog

Skogs socken i Ångermanland ingår sedan 1974 i Kramfors kommun och motsvarar från 2016 Skogs distrikt.

Yta: 64 km
Invånarantal: 548, år 2000

Priser för åkeri och speditörer i Skog

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skog varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skog.

Här hittar du mer information om staden Skog.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skog som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.