Åkeri och transportföretag i Själevad

Warning: Undefined array key 2 in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp.php on line 535

Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp.php on line 695

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp.php on line 675

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp.php on line 676

Warning: Undefined array key 0 in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp.php on line 677

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp.php on line 677

Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp.php on line 677

Åkerier i Själevad

Annons:

I staden Själevad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Själevad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Själevad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Själevad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Själevad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Själevad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Själevad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Själevad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sellgren & Söner Åkeri AB, N E
Västerhusänget 220
894 91 SJÄLEVAD


H&S Nordins Åkeri i Moliden AB
Västerhusänget 307
894 91 SJÄLEVAD


AB Örnsköldsviks Oljetransport
Svedjev. 16
894 35 SJÄLEVAD


Mikael Perssons Åkeri
Boställsv. 10
894 31 SJÄLEVAD


A Nordins Åkeri AB
Happstav. 48
894 91 SJÄLEVAD


Ernst Berglund M.E.F.
Öresv. 20
894 30 Själevad


Botnia Betong Transport AB
Betongv. 9
894 35 SJÄLEVAD


ÖTT i Örnsköldsvik AB
070 - 663 60 20


Annons:

Information om staden Själevad

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Priser för åkeri och speditörer i Själevad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Själevad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Själevad.

Här hittar du mer information om staden Själevad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Själevad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.