Åkeri och transportföretag i Sidensjö

Åkerier i Sidensjö

Annons:

I staden Sidensjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sidensjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Sidensjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sidensjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sidensjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sidensjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sidensjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sidensjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Iljjer Frakt AB
Vävstolsv. 16
893 95 SIDENSJÖ


Grindnäsets Åkeri AB
Nybyn 110
893 96 Sidensjö


Sidensjö Trafik AB
Hämra 124
893 95 SIDENSJÖ

Annons:

Information om staden Sidensjö

Sidensjö är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Sidensjö socken i Ångermanland och Västernorrlands län. Sidensjö är beläget mellan sjöarna Bysjön och Drömmesjön.

Yta: 106 hektar
Invånarantal: 399, år 2005

Priser för åkeri och speditörer i Sidensjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sidensjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sidensjö.

Här hittar du mer information om staden Sidensjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sidensjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.