Åkeri och transportföretag i Överhörnäs

Åkerier i Överhörnäs

Annons:

I staden Överhörnäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Överhörnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Överhörnäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Överhörnäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Överhörnäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Överhörnäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Överhörnäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Överhörnäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sjöqvist Transport AB, Magnus
Skifferv. 4
894 40 överhörnäs


Lars Erikssons Åkeri
Gärdal 318
894 93 överhörnäs


Farmartjänst Nolaskog Ek för
Hörnäsv. 23
894 40 överhörnäs


Bröderna Westmans Åkeri, HB
Hörnäsv. 71
894 40 överhörnäs


Peter M Bergström Entreprenad AB
Haffsta 235
894 93 överhörnäs


Sjölander, MS Maskin & Åkeri AB, Mats
Gärdal 145
894 93 överhörnäs


Komnäs Åkeri, Arne Östman
Komnäs 100
894 93 överhörnäs


MS Maskin & Åkeri AB
Gärdal 145
894 93 överhörnäs

Annons:

Information om staden Överhörnäs

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Överhörnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Överhörnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Överhörnäs.

Här hittar du mer information om staden Överhörnäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Överhörnäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.