Åkeri och transportföretag i Östavall

Åkerier i Östavall

Annons:

I staden Östavall finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Östavall som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Östavall.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Östavall som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Östavall flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Östavall, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Östavall

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Östavall vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Berglinds Åkeri AB
Kölsillre 219
841 93 ÖSTAVALL


Åkericentralen i Östavall AB
Rotnäsv. 3
841 93 ÖSTAVALL


Bert-Ola Johansson Entreprenad
Skogsv. 1
841 93 ÖSTAVALL

Annons:

Information om staden Östavall

Östavall, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten, som ligger vid Ljungans utflöde ur Holmsjön, är den största i Haverö socken.

Yta: 90,02 hektar
Invånarantal: 222, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Östavall

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Östavall varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Östavall.

Här hittar du mer information om staden Östavall.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Östavall som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.