Åkeri och transportföretag i Nyland

Åkerier i Nyland

Annons:

I staden Nyland finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nyland som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Nyland.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nyland som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nyland flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nyland, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nyland

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nyland vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ivarsson Bröderna Åkeri KB
Byv. 28
870 52 Nyland


Bröderna Ivarssons Åkeri I Nyland AB
Storg. 31
870 52 Nyland


Prästmons Åkeri AB
Sollefteåv. 2
870 52 Nyland


Bröderna Ivarsson Åkeri AB
Storg. 31
870 52 Nyland

Annons:

Information om staden Nyland

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånarantal: 903, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Nyland

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nyland varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nyland.

Här hittar du mer information om staden Nyland.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nyland som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.