Åkeri och transportföretag i Njurunda

Åkerier i Njurunda

Annons:

I staden Njurunda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Njurunda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Njurunda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Njurunda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Njurunda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Njurunda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Njurunda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Njurunda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sodium Transport AB
060 - 53 92 77Redman Åkeri AB, J
Löransv. 16
862 40 NJURUNDA


Sjöbom Kjell Åkeri AB
Näset 101
862 95 NJURUNDA


Nylander Åkeri AB
Laxv. 10
862 40 NJURUNDA


Grels Engberg Åkeri AB
Skedlov. 85
862 96 Njurunda


Hal Transport, AB
Marnav. 204
862 96 Njurunda


Njurunda El- och Teletekniska
Åhv. 15
862 41 Njurunda


Hojad Consulting AB
Byalagsv. 1
862 41 Njurunda


L-O UhlinS Åkeri
Njurunda-långsjön 101
862 94 Njurunda

Annons:

Information om staden Njurunda

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Priser för åkeri och speditörer i Njurunda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Njurunda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Njurunda.

Här hittar du mer information om staden Njurunda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Njurunda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.