Åkeri och transportföretag i Näsåker

Åkerier i Näsåker

Annons:

I staden Näsåker finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Näsåker som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Näsåker.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Näsåker som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Näsåker flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Näsåker, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Näsåker

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Näsåker vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sören Nilsson Åkeri AB
Åsmon 145
880 30 NÄSÅKER


Tenglunds Trafik och Maskin AB
Storg. 39
880 30 NÄSÅKER


Tsg Transport AB
Storg. 41
880 30 NÄSÅKER


Joakim Ek Åkeri och Entreprenad
Rå 259
880 30 NÄSÅKER


Transport I Rå, AB
Rå 135
880 30 NÄSÅKER


Själanders Åkeri AB
Storg. 41
880 30 NÄSÅKER

Annons:

Information om staden Näsåker

Näsåker är en tätort i Ådals-Lidens socken, Sollefteå kommun. Näsåker ligger efter Ångermanälven och nedanför samhället finns talrika fornlämningar och cirka 2 300 hällristningar i Nämforsen.

Yta: 97,87 hektar
Invånarantal: 513, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Näsåker

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Näsåker varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Näsåker.

Här hittar du mer information om staden Näsåker.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Näsåker som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.