Åkeri och transportföretag i Moliden

Åkerier i Moliden

Annons:

I staden Moliden finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Moliden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Moliden.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Moliden som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Moliden flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Moliden, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Moliden

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Moliden vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lundgren Åkeri AB, HT
Österalnö 167
894 95 MOLIDEN


Paul Nordin & Söner Åkeri AB
Murkelv. 3
894 95 MOLIDEN


Nordin & Söner Invest AB
Murkelv. 3
894 95 MOLIDEN

Annons:

Information om staden Moliden

Moliden är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Mo socken, belägen vid Moälven cirka 2 mil väster om Örnsköldsvik. På 1500-talet anlades den första kvarnen vid ett tillopp till Moälven

Yta: 62,97 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Moliden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Moliden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Moliden.

Här hittar du mer information om staden Moliden.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Moliden som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.