Åkeri och transportföretag i Ljustorp

Åkerier i Ljustorp

Annons:

I staden Ljustorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljustorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Ljustorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljustorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljustorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljustorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljustorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljustorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Transporttjänst
Bredsjön 186
861 93 Ljustorp


Sanna Grus
Öppom 124
861 93 Ljustorp


Edlund, Klas Göran
Edsta 102
861 93 Ljustorp


S. Nilssons Åkeri AB
Björkom 129
861 93 Ljustorp


B-L Sjöströms Åkeri
Lagfors 313
861 93 Ljustorp

Annons:

Information om staden Ljustorp

Ljustorp är kyrkbyn i Ljustorps socken och en småort i Timrå kommun, cirka 1,5 mil från Sundsvall-Timrå Airport och cirka 2 mil från Timrå tätort.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 185, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljustorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljustorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljustorp.

Här hittar du mer information om staden Ljustorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljustorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.